1 msk rosmarin. 1 msk lavendel. 1 msk rosmarin. 1 msk lavendel. Använd torkade kryddor och skulle det vara så att du inte har tillgång till allt, ta de du har
1 msk rosmarin. 1 msk lavendel. 1 msk rosmarin. 1 msk lavendel. Använd torkade kryddor och skulle det vara så att du inte har tillgång till allt, ta de du har
Visste ni att det är spiskumminen som gerden där kebabsmaken. Att göra eget kebebkött är galet kul. Det är löjligt enkelt och smakar precis på pricken som nere hos turken
Vi har en hel del massa bilder att ta oss igenom och sortera bland, men så fort det är gjort så kan vi lova er att det blir några inlägg om årets sommarresa och alla godsaker den bjöd på
Jag älskar verkligendendieten. Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Riven ost till gratineringen. Ingredienser. Rätten kan fördel förberedas flera timmar i förväg, täck de fyllda paprikorna med ex plastfolie och ställ dom i kylen, strö över osten innan gratineringen
Risotton har jag gjort många gånger, vad gäller skyn är denen ny favorit och vi gjorde den för första gången på nyårsafton efter recept här och även köttet blev riktigt bra
Roséskumpa i kvällssolenVilken tajming, när vädret bestämde sig för att ge oss tillbaka sommaren begav vi oss till svåger och svägerska med tillhörande utomhuspool, tack för den
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.