I veckan reste jag till Vietnam och tillbaka. Den fantastiska vietnamesiska nudelsalladen från kokboken Monica Eisenmans asiatiska nudlar och smårätter fick mig att ta en resa i fantasins underbara värld
Och lite julkänslor börjar smyga sig på i alla fall. Jättegoda är de och enkla att lyckas med. Vispa smör, socker, salt, kanel och vaniljsocker krämigt
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Glutenfri saffransbulle, drömrulltårta och småkakan jitterbuggare blir ett komplett fika. Väldigt goda är de alla också, och inte det minsta sämre än med vetemjöl
Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det blir en hel del. och vi tänkte börja med att visa er lite av de bilder som vi tog på, kanske det viktigaste från en resa, maten
Från sex års ålder tills jag fyllde tolv bodde jag i denna varma, vänliga och vackra del av USA. Jag tänker mycket på dem och alla spännande äventyr de har framför sig
Jag vet ju att jag inte är ensam om att tycka om att grilla och kanske är ni många där ute som gärna vill grilla lite mer men som inte riktigt har koll på hur grillen funkar, hur gör man för att få bäst resultat, vad finns det för tillbehör som jag kan behöva och vad är egentligen indirekt grillning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.