Kolan sockrade sig, stelnade inteoch var allmänt jävlig. Choklad- och polkakola Ca. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
)Men ett litet recept bjuder vi er på först, även detta med lägre GI, som vi hämtat inspirationtill från boken "Ulrikas bästa GI-mat" av UlrikaDavidsson
Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det blir en hel del. )För Ankisdel blev det mycket skaldjur, speciellt räkor, som slank ner
Så kul att ni uppskattar resebilderna, vi tycker själv det alltid är likaintressantoch kul att se andras foton och läsa om deras resor, speciellt när det involverar mat i någon form
Gör en sås på likadelar crème fraiche, majonnäs, hackad färsk dill, senap, citronpepparoch salt. Barnen hade varsinövernattningskompisi fredags och med en av kompisarna följde föräldrar tillika våra vänner
Jag är absolut inget proffs och det finns många därute som är mycket mycket bättre än mig på grillningoch barbeque men kanske kan jag ändå lite mer en medelsvenssonoch har litegrann att lära ut
Idagblir det sistadeleniminlakritstrio. Banka ut kotletterna liteoch pensla på glazen. Jag har mer än halva burken lakritspulver kvar så den lär räcka länge
Hummer, kräftor, krabba, räkor, små skålar med goda röror, en himmelsk dessert och mycket mer. Känner miglite tagen från gårdagens skaldjursbuffé, oj vad jag åt, så fantastiskt gott var det
Men jag är alldeles säker på att det var ungefär så här. I snart sexton år har han och några av hans vänner samlats en gång i månaden för att prova whisky
"Uppstjälpes genast och serveras med vaniljsås""Mycket användbar nu för tideniförsta-maj-tider, då man har många vitortill övers efter de obligatoriska äggtoddarna" Jag har inte gjort äggtoddar men dock en massa tiramisuochfick en delvitor över från det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.