Den fantastiska vietnamesiska nudelsalladen från kokboken Monica Eisenmans asiatiska nudlar och smårätter fick mig att ta en resa i fantasins underbara värld
Smält en klick smör i olivolja på högsta värmen och sänk till medelstark värme när smöret har smält. Jag upplevde hur jag satt i Farmors kök och på Mormors veranda med de svenskaste av svenska dofter i näsan - stekt fisk, kokt potatis och dill
Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det blir en hel del. och vi tänkte börja med att visa er lite av de bilder som vi tog på, kanske det viktigaste från en resa, maten
Från sex års ålder tills jag fyllde tolv bodde jag i denna varma, vänliga och vackra del av USA. Jag tänker mycket på dem och alla spännande äventyr de har framför sig
Gör en sås på lika delar crème fraiche, majonnäs, hackad färsk dill, senap, citronpeppar och salt. Barnen hade varsin övernattningskompis i fredags och med en av kompisarna följde föräldrar tillika våra vänner
Jag är absolut inget proffs och det finns många därute som är mycket mycket bättre än mig på grillning och barbeque men kanske kan jag ändå lite mer en medelsvenssonoch har litegrann att lära ut
För en van husmor är det naturligtvis onödigt att tala om hur man knådar eller rör ihop en deg, men det finns många, som har nytta av dessa beskrivningar
"Uppstjälpes genast och serveras med vaniljsås""Mycket användbar nu för tiden i första-maj-tider, då man har många vitor till övers efter de obligatoriska äggtoddarna" Jag har inte gjort äggtoddar men dock en massa tiramisu och fick en del vitor över från det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.