Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Nu tar det knappt ett år innan vi får se hur fortsättningen blir för alla fina karaktärer. Slottstek – Gör enligt Katarinas underbara recept Råraka Ingredienser 8 potatisar 2 ägg ¾ tsk salt Tillbehör 1, som den görs av Calle i ”Vår tid är nu” gräddfil finhackad rödlök rårörda lingon Tillbehör 2, husman enligt Tore Wretman knaperstekt fläsk rårörda lingon Tillbehör 3, lyxvarianten löjrom gräddil finhackad rödlök Gör så här Skala och riv potatisen grovt
Det bjöds på fantastiskt ekologiskt fika i form av surdegsbröd, lokala ostar, ekologisk marmelad (hemkokt av en av kursens arrangörer) och en rödbetskaka (också hembakt av en av kursens arrangörer)
The post Godaste julköttbullarna nånsin. Julbordets köttbullar brukar gå åt i ett nafs här hemma. Många köttbulls-älskare här och det är lika roligt varje år att få till den goda smaken, konsistensen och låta familjen smaka av under tiden man steker
Att göra äppelcider / hur jag gjordeIngredienser. Gör så här. I "Cider boken" står det att man ska vänta två dagar innan man tillsätter den, jag började göra förkulturen på morgonen och tillsätte jästblandningen samma kväll
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen
Gör så här. Jag älskar doften som sprids i köket när man steker julköttbullar. Vanligtvis så brukar jag ha blandfärs till mina julköttbullar, men denna gången hade jag nötfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.