Skiva mozzarellan och varva den över degen tillsammans med prosciutto, oliver och basilikablad. En tortano är ett fyllt italienskt bröd som är perfekt att ha med sig på picknicken
riven ostblandning (cheddar, parmesan, mozarella, lite ädelost eller andra ostrester). Droppa generöst den extra fina olivoljan över fyllningen och krydda med salt och peppar
Oliver och soltorkadetomater. Häll i allt i en brödform smörjd med kokosolja. Skär soltorkadetomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Jag har ett kylskåp som är fyllt till bristningsgränsen - mina barn och maken kan intyga detta. Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara lite till serveringenHacka soltorkadetomaterna fintBlanda riven ost medtomater och philadelphiaostenTa lövbiffarna och lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
Här har jag fyllt den med serranoskinka (godare än parmaskinka), mozzarella och soltorkad tomat. Lägg i serranoskinkan, mozzarellan och den soltorkade tomaten
Finns massor med sätt och smaksättningar men denna variant är en stor favorit. urbenade kycklinglårsoltorkadetomater ( i olja eller gärna balsamico)färsk timjanparmesanbalsamico vinägernymald pepparsalttandpetareugn 160 graderVik ut låren, med insidan uppåtlägg en tomat i mitten på varjetoppa med timjan och nymald pepparrulla i hop och fäst med tandpetare. Salta och peppraBryn runt om i stekpanna i rapsolja och smörRingla över en krämig balsamico (glaze balsam)riv rikligt med parmesan över kycklingen i pannansätt in i 160 grader varm ugnär klart vid 80 graderServera med tex bulgur, kall vitlöksås, salladeller potatiskaka och en balsamicosås, ruccolaskulle du får kvar är de underbara i en sallad i morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.