Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylldmed parmalindad kycklingfilé som jag fylldemedparmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 4 st kycklingfiléer
Vi åt dem medugnsrostad potatis/grönsaker och grillad sparris. Fylldkycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem
Skär ett snitt i filéerna på långsidan, fyll med mozzarella/salami blandningen, fäst med tandpetare. Flytta över filéerna till formen med grädd- och chilisåsen, strö över resterande mozzarella/salami blandningen
Servera med råstekt potatiskaka och svampsås. 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost. 4 skinkschnitzlar ca 150 g styck Salt Peppar 2 msk fransk senap, ljus Smör och olja, till stekning Fyllning 4 skivor rökt skinka 8 ost skivor t ex lagrad grevé eller Prästost Créme Bonjour Gräslök 100 g Panering 1 dl vetemjöl 2 uppvispade ägg 1 dl ströbröd 2 tsk persilja
Skär en ficka i kycklingfilén. Fyll kycklingen med några skivor jalapeños och ost. Läst lite i vårsolen i läshörnan, fick fajtas med Ester om bästa sittplatsen dock
Ha i örterna och Philadelphiaosten. Så idag blev det fylldkycklingfilémed smak av basilika och vitlök, en sås gjord på skyn och klyftpotatis med morötter
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.