Frystcheesecake som jag dekorerade med hallon, hallonsås och hackad vit choklad. Innan jag blev förkyld hann jag dock avnjuta en härlig alla hjärtans dag med mycket smarrig mat
Vispa sedan äggulorna tillsammans med sockret pösigt. Väl hemkommen tog jag fram cheesecake. Blanda philadelphiaosten med vaniljsockret och blanda sedan ner det i bunken med äggulorna och sockret
Nu var det dags att göra en cheesecake i min favoritform silikomart intreccio och det funkade ju fint det med, och nästa gång blir det en hederlig sockerkaka
Ställ sedan in formen i frysen medan du mixar ihop mittenlagret på cheesecaken. Själva botten är superenkel att göra och resterande lager med för den delen
Det går bra att frysa in den här cheesecaken. Varva fyllning och rabarberkompott i formen med bottnen. Strimla rabarbern och lägg bitarna i en kastrull
För kompott på rabarber är just vad det ligger där i glaset varvat med kexsmulor och ostkräm, det är en variant av cheesecake som serveras i portionsform och den är lite enklare att laga till än vanlig cheesecake
Ingredienser Portioner. 8 4 dl vispgrädde 4 ägg 2 dl socker 400 g färskost finrivet skal av 1 1/2 apelsin 150 g pepparkakor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Nuförtiden pratas det mycket om att man ska laga mat med säsongens råvaror. Hej igen. Det är väl framförallt ur ett miljöperspektiv som man förespråkar detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.