Frystcheesecake som jag dekorerade med hallon, hallonsås och hackad vit choklad. Innan jag blev förkyld hann jag dock avnjuta en härlig alla hjärtans dag med mycket smarrig mat
Vispa sedan äggulorna tillsammans med sockret pösigt. Väl hemkommen tog jag fram cheesecake. Blanda philadelphiaosten med vaniljsockret och blanda sedan ner det i bunken med äggulorna och sockret
Jag tycker cheesecake är supergott men eftersom att jag alltid brukar göra en fryst variant så var jag lite skeptisk till hur denna bakade kaka skulle vara
Älskar blåbär och kardemumma och visst är det väl gott medcheesecake. Nu var det dags att göra en cheesecake i min favoritform silikomart intreccio och det funkade ju fint det med, och nästa gång blir det en hederlig sockerkaka
Ställ sedan in formen i frysen medan du mixar ihop mittenlagret på cheesecaken. Själva botten är superenkel att göra och resterande lager med för den delen
Efter tre timmar i frysen är citronsufflén halvfryst och färdig att servera. Toppa med citronskal, droppa över likör, dekorera med färska bär och servera
Ingredienser Portioner. 8 4 dl vispgrädde 4 ägg 2 dl socker 400 g färskost finrivet skal av 1 1/2 apelsin 150 g pepparkakor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.