Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt medi toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Hela förra sommaren körde jag medmingrillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men iår gapar kylen tom på sådan marmelad
Lägg dom på en plåt medbakplåtspapper och placera lite av fyllningen på ena halvan. Så, för att underlätta när vardagen rullar igångigen så tänkte jag göra en hel hög medpirogeridag och frysa in
Förra åretblev det inget nytt recept, jag gillarverkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Iår kände jag att det var tvunget att spegla lite av den nordisk trenden som råder och all inspiration jag hittills fått från t ex Noma och bara genom att läsa massor av mattidningar och härligareceptböcker som kommer på löpande band
)Då socker och ägg vispatsvitt och luftigt, siktar du succesivt ned mjölblandningeni smeten, medan du med ena handen försiktigt vänder smeten samman, och för inmjölblandningeni smeten – akta så luften ej går ur
Lägg de väl avrunna ananashalvorna och cocktailbäreni formen. Toppingen. Blanda ner mjöl och bakpulveri skålen och rör tillsist ner det smälta avsvalnade smöret
Några av åretsjulgodis, en pralinmed mörk choklad och pistagenötter. Strax läggdags för minstingenifamiljen, just nu sitter han framför en tecknad filmivår säng
Det har känns jättetråkigt att inte ha kunnat dela lika många recept med er under detta år och jag var jättestressad över det ibörjan men sedan märkte jag att den stressen inte gjorde mig gott alls så jag fick helt enkelt inse att allt har sintid och att jag fick lägga upp inlägg och recept när tiden fanns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.