Resultatet är en frusencheesecakemed citron, vanilj och dulce de leche, supersmarrig är den. Så jag gjorde något jag inte gjort på väääldigt länge, frusencheesecake
Hittade en mjukost på Willy´s som jag var tvungen att prova istället för philadephian och så tänkte jag att jag skulle prova med kokosmjölk för att få ner kalorierna, men där hade jag fel för jag vet inte riktigt vad som hände men den blev lite högre kalorimässigt men den blev så mycket krämigare och godare
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Mixa kexen till smulor, blanda i smöret och tryck jämnt ut i formen (med löstagbar kant). Rör försiktigt i blåbärs purén med en sked lite slarvigt (det blir jättefint när man skär upp cheesecaken än bara en tråkig blå färg som man får när man blandar ordentligt)
För att göra cheesecakens botten. Blanda med Philadelphia och socker tills blandningen blir mjuk. Ställ sedan formen åt sidan för nedkylning medan du förbereder fyllningen
Visst kan det låta lite överilat att börja med ett bakverk som till ochmed i sin titel berättar att det handlar om en mjölkproduktig kaka, men jag har hört så mycket positivt om veganska cheesecakes, om deras krämighet och mjukhet, att jag ändå inte kunde hålla tassarna borta
Cheesecakemed pepparkaksbotten. Här kommer recept och bilder på en jättegod och enkel cheesecake som jag bakade till min fina mammas kalas någon dag före julafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.