110 färska
myntablad1 Mixa kexen till ett fint smul. Blanda med smör ochkardemumma. Tryck ut i en form med löstagbar kant,24-26 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.Låt svalna. Fyllning: 1 Lägg jordgubbarna i en kastrull med socker. Mosa under uppvärmning tills sockret smält. Låt svalna.Separera äggens gulor och vitor. Vispa äggvitorna med elvisp till fast skum. 2 Vispa grädden. Vispa cream cheese med socker,vaniljpulver, limeskal och äggulorna. Vänd först nergrädden och sedan äggvitorna i cream cheeseblandningen.Rör försiktigt och häll smeten i formen.Ringla i jordgubbssylten och dra sylten ett varv meden sked till ett fint mönster. Täck med plast och låtstå i frysen minst 4 tim. 3 Ta ut ur frysen ca 15 min innan servering och garneramed jordgubbar, lime och myntablad.
Vispa grädden i en egen skål och rör sedan ner den försiktigt i skålen med ägg- och ostblandningen. Smula digestivekexen i botten på en form med löstagbar botten
raw frozencheesecakemed kokos ochlime. Då blir de mjuka och får rätt konsistens till cheesecaken. Fördela massan i de fyra formarna och tryck till med fingrarna så att bottnen blir jämn
Garnera medlimeoch halverade jordgubbar. Mixa kexen och blanda med smör och kanel. färska jordgubbar. Rör ihop ingredienserna till fyllningen och häll den i formen
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Idag får du receptet på efterrätten vi hade på nyårsafton, cheesecakemed passionsfrukt ochlime. Blanda äggulorna med creme fraiche, färskosten, socker, vaniljsocker och rivet limeskal till en slät smet
Avsluta med lite passionsfruktsröra och toppa medlimezestoch passionsfrukt. Jag bjöd på den tillsammans med två andra små desserter – Pannacotta med kanelfrästa äpplen samt en Lingonparfait på pepparkaksbotten
Toppa cheesecakenmed färska jordgubbaroch ringla över kolasåsen. OREO CHEESECAKE. Blanda philadelphiaosten med socker, vaniljsocker och blanda ihop till len och mjuk kräm
Ställ din cheesecake i frysen några timmar. Garnera med färska jordgubbaroch center. Vispa grädden, inte för hårt och blanda med philadelphiaost och florsocker
För kompott på rabarber är just vad det ligger där i glaset varvat med kexsmulor och ostkräm, det är en variant av cheesecake som serveras i portionsform och den är lite enklare att laga till än vanlig cheesecake
Blanda med socker och vänd ner jordgubbarna, limeoch socker. Häll i mascarponen över digestivekexen toppa medjordgubbarna + lite krossade digestive kex
För en hög cheesecake. Garnera ostkakan med citronskal, limeskaloch små marshmallows. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
FrozenCheesecakemed saffran och pepparkakssmul. Vispa äggvitorna tills de bildar mjuka toppar, vispa sedan grädden med vaniljsocker likadant i en annan skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.