Ännu en frittata från mitt kök – denna gång med ramslök, kokt potatis, vårlök och parmesan. Toppa din frittatamed färsk vårlök, pressa över lite citron, peppra och servera direkt med en fräsch sallad
Lägg potatis och morötter i en kastrull med lättsaltat kokande vatten. Lägg palsternacka och morötterna i en oljad ugnsform tillsammans med vitlöken och rosmarin
Lägg över kasslern i formen medpotatisen och löken. Servera med en god sallad. Lägg potatisskivorna i botten på en ugnssäker form och ha sedan över löken
Pensla potatisarna generöst med oljan på plåten. Häll olivoljan på en plåt och bred ut med en pensel. Tryck till varje potatis ordentligt med handen så att de blir en dryg cm tjocka
Gott, praktiskt och mättande med ugnsstekt frittata. Jag använde min runda gjutjärnsgryta vilket gjorde att frittatan/tortillan blev ganska tjock och det straffade sig direkt vid tillagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.