Friterad camembert med varm hjortronsylt | Recept från Köket.se
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar camembert (totalt 300–400 g)
  • 2 dl kallt vatten
  • 3 st ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 dl ströbröd
  • 1-2 l neutral matolja till fritering
  • 3-4 krukor persilja
  • 3 dl hjortronsylt, varm
  • 4 bitar camembert (totalt 300–400 g) 2 dl kallt vatten 3 st ägg 1 dl vetemjöl 2 dl ströbröd 1-2 l neutral matolja till fritering 3-4 krukor persilja
  • Till servering 3 dl hjortronsylt, varm

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.