Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 4 st Bananer Frityrsmet 2 dl vatten (iskallt) 2 dl Vetemjöl 1 msk Bakpulver Till fritering Solrosolja
Servera osten varmmed rostat bröd, svartvinbärs- eller hallonsylt och färska bär. Ta upp osten med hålslev och låt den rinna av på dubbelvikt hushållspapper
Servera den nyfriterade majsen med ljummen ostdip. Späd med mjölk och vispa jämnt. Smält ner osten och smaka upp med chili, paprikapulver och eventuellt lite salt
Servera osten varmmed rostat bröd, svartvinbärs- eller hallonsylt och färska bär. Ta upp osten med hålslev och låt den rinna av på dubbelvikt hushållspapper
Det blev havskräftor som vi gratinerade, krabba, räkor med avokado och röra, ägghalvor, kalkon, rostbiff, skinka, salami, kallrökt och varmrökt lax och sist men inte minst friteradcamembert
1 camembertost. 3 dl hjortronsylt. Hetta upp en stekpanna med olja och stek osten på medelvärme tills de är gyllene i färgen och känns mjuk om du trycker på mitten, cirka 5 minuter totalt. 1 camembertost. 3 dl hjortronsylt
Servera med råa hjortron och strö på sockret på dem eller hjortronsylt om så önskas. Börja med att blöta camemberten i vatten om den är för torr på ytan
Nässelsoppa medfriteradcamembertPortioner. Friteradcamembert. Dela camemberten i fyra delar. Lyft upp nässlorna och lägg dem i en skål med kallt vatten för att behålla den gröna färgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.