1 bouquet
garni (1 bit purjolök, timjan, persilja och lagerblad)
300 g
rimmad fläsklägg på ben
150 g
rimmat fläsk
150 g
varmrökt fläsk med svål
salt och svartpeppar från kvarn
varm punsch
grov senap
500 g
torkade gula ärter 1 persiljerot 1 gul lök 4-5 kryddnejlikor 2 lagerblad 1 bouquet garni (1 bit purjolök, timjan, persilja och lagerblad) 300 g rimmad fläsklägg på ben 150 g rimmat fläsk 150 g varmrökt fläsk med svål salt och svartpeppar från kvarn
8 skiva formfranska, ljust 3 silverlökar, stora 200 g vispgrädde 15 g svart tryffel, färsk och riven 1 citron 70 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 bananschalottenlökar 500 g körsbärstomater, blandade färger 150 g smör, till stekning libbsticka, till garnering (eller persilja) ev tryffel, till garnering
En enkel, varm och god dryck. Koka upp 2 dl vatten med kakaon, tillsätt sockret och lite salt och tillsätt 5 dl vatten och låt koka upp. Serveras eventuellt med 1 kanelstång i varje kopp. 2 dl vatten med kakaon, tillsätt sockret och lite salt och tillsätt
Du har nu din egna Big Mac-sås till en somrig picknick med hamburgare. Nu släpper McDonald’s sitt recept på deras mytomspunna Big Mac-sås – som jag ska få provlaga
Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept. Du kan med fördel förbereda allt och sedan hetta upp i långpanna i ugnen strax innan gästerna anländer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.