Köttet har kokat länge i ett mustigt rött vintillsammansmed färsk timjan och mörk oxbuljong. När du hällt av pastavattnet från den nykokta pappardellen blandar du ner ragun tillsammansmedrivenparmesan
Slå på vattnet och creme fraichen, låt det koka upp och mixa såsen ordentligtmed en handmixer. Fräs paprikan, purjolöken och chilinordentligtilite rapsolja, låt den bli mjuk och få lite färg
Smaka av med salt, peppar och lite socker. För några veckor sedan lagade jag lite buffémat till en förfest vi hade och jag bjöd bl a på pestopaj och lax men jag gjorde även små smarrigafrikadeller
Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Blev verkligen så gott, med massa goda smaker. Ännu en god kycklinggryta ska ni få. Skippa för guds skull inte syltlöken som ger ett härligt "crunch" tillsammansmedkyckligen och paprikan
persilja att garnera med. smör att steka i. flingsalt. 800 g lövbiff. 2 msk kinesisk soja. 1 dl vispgrädde. 3 dl crème fraiche. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraicheflingsaltpersilja att garnera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.