Jag rörde ihop en kall vinegrette med färsk basilika och soltorkade tomater som jag vände runt pastan i och i kylen hade jag färdigstekt kyckling som jag vände ner
Servera med bröd, ris eller blomkålsris. Tillsätt tomatpuréoch rör runt. Tillsätt hackad rödlök och tillaga i några minuter tills löken blivit genomskinlig
Bryt osten i mindre bitar och vänd försiktigt ned den sist för att den inte ska bli så finfördelad. Forma färsen på 8 spett och grilla 5 minuter runt om
De smakar gott, är lätta att laga och perfekta för att göra av med matvaror. Vi serverade grytan med ris, men det passar säkert bra med potatis eller couscous också
Ikväll åt vi en mustig fisksoppa med saffran, tomat, ingefära och apelsin. Jag skivade och stekte en morot, en gul lök, tre vitlöksklyftor, en halv chilifrukt och en bit ingefära i olja
Jag använde quorn till detta, men det ska tydligen funka med tofu också. 225 g krossade tomater. Stek löken, vitlök, ingefära och chili i ca 5 minuter. Stek i 4 minuter och tillsätt kryddorna. Stek i 2 minuter och tillsätt tomater. Häll i 2 - 2 1/2 dl vatten och tillsätt salt. Koka upp och låt puttra under lock i 15 minuter. Tillsätt resten av ingredienserna och låt puttra i 4 minuter. 225 g krossade tomater
gurka, tomat, rödlök och italiensk salladskryddaBlanda ägg, chilisås, finhackad gul lök, riven vitlök, färsk persilja, oregano, salt och vitpeppar i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.