Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Mixa fetaosten ihop med yoghurten i en bunke. Istället för lingonsylt till potatisbullar och bacon gjorde jag en fruktig sallad på morot, äpple och granatäpple, som passade alldeles utmärkt
lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål. Kärna ur ett äpple - behöver inte skalas - och skär i tärningar och lägg i skålen
Häll socker och vatten i en kastrull, koka upp på medelhög värme och låt sockret lösas upp. Har du ingen stektermometer så släpp ner en brödbit i oljan - om det omedelbart bildas bubblor runt brödbiten är oljan varm nog
Servera salladenmed yoghurten och bröd. Lägg salladoch rödlök på tallrikar eller uppläggningsfat. Kärna ur och skär äpplet i bitar, och blanda med hälften av citronsaften
Servera salladenmed yoghurten. Lägg salladoch rödlök på tallrikar eller uppläggningsfat. Kärna ur och skär äpplet i bitar, och blanda med hälften av citronsaften
Till exempel en snabb men god ljummen salladmed pesto. Fina Kina gillade den här rätten och det gjorde vi med, så vi åt upp alltihop på tre fastän den kanske räckt till fyra mer modesta ätare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.