Bottnarna blev fluffiga och smakade precis som när man köper tårta på konditori och fyllningarna blev väldigt lyckade också, både den med hallon och blåbär och den medvitchokladochcitron
De friteras gyllene, doppas i kanelsocker och serveras gärna med en god dippsås. Jag föredrar helst mina churros med dulche de leche, karamelliserad mjölk kokt till kolasås
Enkla och goda jordnötsfudge med få ingredienser. Blanda i vaniljen och jordnötssmöret. Koka upp mjölk och socker i en medium stor kastrull på medium värme
Mandel- och ägglikörtårta medvitchokladochcitronKladdigaste, smarrigaste påsktårtan. Mendelbottnar som fylls med ägglikörsmörkräm och toppas medvitchokladoch maränger
Gjord medvitchokladoch lite citron blir den helt oemotståndlig. Sedan får portionsskålarna stå, fyllda med créme brulée, i ett vattenbad i ugnen och bli klar
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citronochvitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citronochvitchokladoch det blev jättegott
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. Vispa med en elvisp ihop smör, lemoncurd, hallon och florsocker
Egentligen tycker jag bäst om biscotti med mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citronochvitchokladoch det blev jättegott
Mina är smaksatta medcitronoch har fått smält choklad ringlat över sig. Forma topparna med sked och handen, pressa ihop dem lite (finns risk att de trillar isär annars) och lägg på plåten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.