Ta bort köttet från grillen och låt det vila i några minuter, dela upp det i bitar och servera sedan med alla tillbehörenoch njut av en klassiker på nytt sätt
Ringla över salladenoch toppa med pumpafrön och solrosfrön. Ta av skalet och kör auberginerna i matberedare tillsammansmed yoghurt, citron, vitlök, chili, koriander, lite olivolja, salt och peppar
Dessa bollarna tillverkas av ett familjeföretag i Malmö och görs då på svensk mjölk efter deras familjerecept från Palestina, fantastiskt goda var dom och har ni turen att springa på en burk någonstans så tveka inte - grabba tag i den och ta med hem till ert eget kök
Då vill jag tipsa om en enkel och mättande salladmed massa nyttigheter,. som energirika linser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Servera som ett tillbehörtillgrillat. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser och goda GI salladertill sommarens alla grillpartyn – hoppas att ni kikade
Den passar som förrätt i något mindre portion, lätt sommarlunch tillsammansmed bröd, eller lägg till salami eller laxskivor för en lätt matigare sallad
Salladmedjordgubbar, tomater, fetaost och avokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
Blanda försiktigt alla ingredienser tillsalladen. Till servering. Det behövs inte så mycket för att bli mätt en varm sommardag, räcker gott och väl med en matig sallad, några skivor lufttorkad skinka och en bit bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.