Ingredienser Portioner. 4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Ingredienser Portioner. 4 50 g rumsvarmt smör 35 g valfria frysta örter t ex dill, persilja eller basilika 1 liten blomkål (à ca 500 g) 250 g champinjoner ca 1 kg potatis 3 små morötter 2 msk olivolja 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar Senapskräm 1/2 grönt äpple 2 dl crème fraiche 1 msk grovkornig senap 2 tsk flytande honung 2 krm salt 1 krm svartpeppar Topping 200 g halloumiost 1 citron 1 msk olja 1 - 2 dl hackad persilja 1 krm chiliflakes 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på
4 1 purjolök 3 potatisar 2 morötter 250 g köttfärs 1 msk matfett salt och peppar 1 tsk paprikapulver 500 g krossade tomater 7 dl köttbuljong (tärning och vatten) Till servering hackad persilja bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
manuela-2
Stek fetan först på typ 12an (se till att oljan är varm), sänk sen så fetan får mjukna ordentligt.
Logga in eller Registrera för att kommentera.