Fransk potatissallad
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg kokt färskpotatis eller små delikatesspotatisar
  • 11 rödlök eller 2 schalottenlökar
  • 1½ dl kapris
  • 11 dl grovt hackad persilja
  • 12 msk dijonsenap
  • 12 msk rödvinsvinäger
  • 11 dl olivolja
  • 11 msk vatten
  • 1 salt
  • 1 svartpeppar, malen
  • 1 flingsaltLägg potatisen i en stor skål.
  • 1 Skala och hacka löken. Lägg i den hackade löken, kapris och persilja i skålen.
  • 1 Vispa ihop dijonsenap, rödvinsvinäger, olivolja och vatten i en separat skål. Vänd ner dressingen i salladen och smaka av med salt och peppar. Strö över flingsalt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.