Imorgon är det ju lite eurovision-lördag, och då kanske ni har planerat för lite mysmiddag hemma. Toppa med en jordgubbe och ett par blad från citronmelissen
(Mandelcrunchet räcker till 8-12 pers beroende på storlek). Grädda i 7-8 minuter i 175 grader tills kakan fått färg men inte blivit bränd. 8-12 pers beroende på storlek
Den här desserten är verkligen en av de godaste jag har ätit någonsin. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden
2-3 dl vispgrädde. 2-3 dl vispgrädde. Jag gjorde en läskande efterrätt när vi grillade för några dagar sedan – limemarinerade jordgubbar med citronfluff
Nu är sommaren verkligen här och våra första svenska jordgubbar har börjat dyka upp på sina håll. Varför inte då laga en god söndagsdessert på årets första jordgubbar med en syrlig färskostkräm
Jordgubbar är alltid gott. här en variant på marinerade gubbar. Honung/lime/marinerade jordgubbar* 1 l färska jordgubbar 2 msk flytande honung 1 st lime, rivet skal ½ lime, (pressad saft) Gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.