Börja med att koka pastan, häll av vattnet och häll över en matsked olja. Stek kycklingen i smöret och krydda ganska ordentligt, låt eftersteka några minuter så kycklingen är så gott som färdig
Receptet har jag fått av Lena, en vän till familjen som är helt fantastisk i köket, och som även ligger bakom det godaste receptet jag vet på pastasallad
Det här är mitt favorit fröknäckebröd. Jag kan äta hur många som helst och gärna med philadelphia på. Denna gången gjorde jag med kokosolja istället för vanlig olja och hade även i lite honung och majsmjöl
Mal nötterna i en matberedare och blanda sedan alla ingredienserna i en skål. Bred ut smeten på två bakpapperklädda plåtar och gör lagom stora knäckebrödsrutor med en kniv eller en pizzaskärare
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Det smakar så gott att ibland få äta det någon annan har laget, eller bara slippa "stå i grytorna" Lilla H och jag jagade skor - här har blivit så kallt så små frusna fötter behövde förses med lite varmare skor
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.