Rödbetshummus är extra gott på detta fröknäcke från Cecilia Folkesson som jag brukar göra. Hummus är väldigt gott att äta som pålägg eller istället för sås till en sallad
Startar denna underbara morgon med ett supergott och nyttigt hemmagjort glutenfritt fröknäcke. Jag delar med mig av receptet som jag fick av en kollega på jobbet
Vem klara sig utan ett gott fröknäcke idag. Men detta ändrades det genast på av undertecknad som bytte ut det mot kokosnötsmjöl, mandelmjöl, pofiber mm
2-3 dl rårörsocker (beroende på hur söt du vill ha kakan). 2 1/2 dl bovetemjöl. Sätt ugnen på 200 grader. 4 ägg 2-3 dl rårörsocker (beroende på hur söt du vill ha kakan). 2 1/2 dl bovetemjöl
Häll bovetemjöl i en stor skål , lägga till den i en påse med jäst, salt och socker. För framställning av hemlagad bröd med bovetemjöl är nödvändigt för att
Servera äggröran varm på ett fröknäcke med inkokt lax och toppa med löken. 1fröknäcke. 1Servering fröknäckeInkokt lax. Skär laxen i 4 bitar och slå på den varma lagen. Sjud laxen i 3-4 minuter på svag värme, låt svalna i spadet till servering. Rör försiktigt med en slickepott på svag värme i 2–3 minuter, tills äggen börjar bli lite krämiga och "sätter sig"
Servera äggröran varm på ett fröknäcke med inkokt lax och toppa med löken. 1fröknäcke. 1Servering fröknäckeInkokt lax. Skär laxen i 4 bitar och slå på den varma lagen. Sjud laxen i 3-4 minuter på svag värme, låt svalna i spadet till servering. Rör försiktigt med en slickepott på svag värme i 2–3 minuter, tills äggen börjar bli lite krämiga och "sätter sig"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.