Finns det lyxigare än nybakt bröd på morgonen. Ett otroligt enkelt recept med få ingredienser, du fixar degen på kvällen och häller upp det på morgonen och vips in i ugnen
Bästa stället liksom med sandlåda och badkar på samma gång. Hoppas på ännu en toppen dag i morgon. Kavla ut bollarna till rundlar ca 0,5 cm tjocka på mjölat bord
Min variant på receptet är som sagt naturligt glutenfritt och gjord på quinoamjöl. Stek varje bröd i en het och torr stekpanna ca 2-3 minuter på varje sida
Bred på smör och strö över ost, oregano och oliver. Låt bröden kallna på galler under bakduk. Ta upp degen på mjölat bakbord, knåda och dela den i 2 bitar. Lägg dem på bakpappersklädd plåt att jäsa i ca 20 minuter. Pensla med vatten, strö på salt och grädda i nedre delen av ugnen i 250° ca 5 minuter
Igår vankades det indisk lammgryta till middag hos oss och till grytan åt vi naan, ni vet det indiska platta brödet som man kan få i lite olika varianter på de indiska restaurangerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.