Det jobbiga kanske är att vänta på att fröna ska blötläggas klart. Ett perfekt, gott och glutenfritt tips som passar till både kex till ostar och som frukostsmörgås är fröknäcke
Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags. Dela degen i två delar och tryck ut på en plåt mellan bakplåtspapper med en kruskavel
Klicka ut degen på en plåt med bakplåtspapper och platta till den så tunt som möjligt. Knäckebröd med frön och majsmjöl som trots nyttigheterna är så gott att man kan äta det som snacks
Bred ut smeten tunt på plåten. Drag över bakplåtspappret med knäcket på ett galler och låt svalna. Sätt ugnen på 150°C. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt, ca 30x40 cm
Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och fördela smeten i formarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.