1 gul
lök 2 färska tomater 1 röd chili 1 kruka dill 1 citron, skalet av 2 dl grädde 200 g kräftstjärtar 500 g tagliatelle ca 100 g lagrad ost olivolja till att steka
1 gul lök 2 tomater 1 röd chilifrukt 1 kruka dill 1 citron, skalet av 2 dl grädde 200 g kräftstjärt 500 g tagliatelle ca 100 g lagrad ost olivolja, till att steka
Fräs lök tillsammans meddillfrön mjukt i olja och tillsätt gurkan. Mixa soppan i mixer tillsammans med yoghurt och kyl ned soppan, smaka av med ättika, socker och salt
Toppa med parmesanost vid servering. Vänd ned spaghettin och blanda runt ordentligt. Blanda samman kycklingfärsen med havregröt, ägg, 1 kruka persilja, citronskal, 1 riven vitlöksklyfta och salt. Rulla köttbullar och stek i olivolja i ca 10 minuter på medelvärme. Höj värmen under stekpannan och tillsätt 2 skivade vitlöksklyftor och zucchini. Fräs i 3 minuter och tillsätt schalottenlök, solroskärnor och bladpersilja samt citronsaft. 0,5 citron, skalet av + saft. 600 g kycklingfärs 1 dl kokt havregröt, kall 1 ägg 2 krukor bladpersilja, fint hackad 0,5 citron, skalet av + saft 3 klyftor vitlök 1,5 tsk salt 1 zucchini, i tunna slantar 1 bananschalottenlök, skivad 1 dl rostade solroskärnor 2 dl färskriven parmesanost spaghetti olivolja
det brynta smöret behöver brytas av med lite sälta och syra (från citrusen). Receptet kommer från början från Bon Appetit, så idén är helt och hållet deras men jag ändrade ganska mycket i det för att det skulle passa mig
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptetmed mina egna ord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.