Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt och enkelt bröd som passar till helgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
Vetemjöl till utbakning. utan att egentligen tänka på att receptet heter ”Tunnbröd från västerbotten”. Låt bröden svalna på galler under bakduk lägg dem ovanpåvarandra så bevarar de sin mjukhet
The post Från LCHF till paleo appeared first on ceciliafolkesson. Jag tar historien från början. Tillbaks i mina gamla jeans, utan uppblåst mage och med massa energi
Vallmokaka2 ägg 1,5 dl strösocker 2 citroner, rivet skal 1 apelsin, rivet skal 0,5 dl apelsinsaft 150 g ricotta (eller kvarg eller kesella) 1 dl olivolja 2,5 dl vetemjöl 1,5 tsk bakpulver 0,5 dl blå vallmofrön smör, till formen ströbröd, till formen. Cream cheese-frosting25 g smör, rumsvarmt 2,5 dl florsocker 0,5 tsk vaniljsocker 1 tsk citronsaft, och lite rivet skal till garnering 50 g Philadelphia cream cheese (eller liknande färskost) ca 1 msk vallmofrö. Citronglasyr2 dl florsocker 1-2 msk citronsaft, och lite rivet skal ca 1 msk vallmofrö, till garnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.