Hela Sverige bakar bakade sötebröd i veckan som gick, allt från bullar i paradbaket till wienerbröd i utmaningen, själv har jag bakat kanelsnäckor idag för kommande kalas
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Strödde lite citrontimjan över och sedan var den klar att njuta av. Men vi tar det från början. Kvällens friterade risottobollar med morotstzatziki till kan vara bland det godaste jag har ätit (och mäktigaste)
Eller också använder du silikonformar som Tine gjort på bilderna. Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggen genast lite roligare
Dagen till ära lagade jag till en ny fiskrätt med färska örter och en hint av citron. Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att laga ett nytt fiskrecept i sällskap med en fotograf från Expressen
från Bong). För att få lite klass på det hela är vilt ett perfekt alternativ och i kombination med en fin öl har man ett smakfullt alternativ till den klassiska oxfilén med rödvinssås
Nu har vi ätit knäckebröd av mixade solrosfrön och utan bakpulver en längre tid, hela hösten egentligen, men så en dag kom jag på att det ju måste gå att använda mandelpulver istället
Nu har turen kommit till I Love Eco från ICA i vårat kylskåp och jämfört med tuben innan från Hemköp (Garant, Axfoods emv*) smakar I Love Eco -kaviaren helt fantastiskt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.