Lägg över köttet i en ugnsfast form och häll lök och morötter runtom. Finhackapersilja, soltorkade tomater ochvitlök samt ett par matskedar av marinaden, antingen för hand eller i en mixer
Gräddig pastasås medvitlök, svamp ochpersilja. Dessutom undvikervi under programmet processade köttlaternativoch mjölk- och gräddprodukter medtillsatser
Vispasamtligaingrediensermedelvisptillsfluffigt. Det som blir över kan man ju rulla ini smörpapper, lägga ini frysen och använda senare tillfisk eller kyckling
Krydda medlite salt och svartpeppar, smaka av. Jag brukar oftast ha VB ost iminabiffar, men testade denna gång Allerums double cheese (prästost och greve) goosch
Gör såhärTa av stammen från champinjonernaochmixa dem tillsammansmed de övrigaingredienserna. Det här är enligtmig det ultimatatillbehöret, passar dessutom i stort sett till vad som helst
Där serverades bollarna tillsammansmed tomatsås som fyllningi baguetter, men jag valde istället att servera bollarna medugnsstektpotatisoch en smakrik örtsås (ett omgjort recept på en sås tillkycklingfärsbiffar från Hemmets Journals matkalender)
Lägg i en smord ugnsformoch bred över såsen. Detta recept är något jag som icke-vegetarian skulle valt att göra medkycklingivanliga fall men valde denna gång att för första gången köpa hem och testa quorn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.