persilja. dill. olivolja efter smak. peppar - gärna litechilipeppar. Värm bönorna om du intevill ha dem kalla Hacka löken fint Häll olivoljai ett dl-mått, blanda i det kryddgröna, citrussaftenoch kryddorna Blanda lök ochbönor Häll över oljeblandningenoch vänd försiktigt runt 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter. 1 liten röd lök. 1 tsk citron eller lime. 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter 1 liten röd lök dillpersilja gräslök olivolja efter smak salt peppar - gärna litechilipeppar 1 tsk citron eller lime
Ofta serverar man kanske en enkel grönsallad, rivna morötter eller vitkålssalladtillvardagsmiddagarnaoch då passar det perfekt att addera dessa marineradebönor för att få en mer smakrik sallad som dessutom mättar längre
Tänkte tipsa om minafavoriternämligenkikärtor med vitlökochpersilja, så gott ochnyttigt. Godmorgon, snart bär det av till jobbet men innan det liteträningoch en litentittin här
Skala och hacka lök samt vitlök. Smaka av med salt ochvitpeppar. Ta upp dem och blanda med löken. Fräs iolivolja några minuteri en stor panna eller wok
Vitabönor med soltorkade tomater, vitlökochsalvia (insalatadi fave e salvia). Har du inte redan blötlagt och kokat bönorna så går det naturligtivislika bra med färdigkoktai tetrapack
Fräs lök ochvitlökiolivoljai en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. Denna varma bönrätt är ett härligttillbehörtill en köttbit eller en smakrik korv, istället för pasta, potatis eller ris
Finhacka under tidenvitlökenoch den gula löken, samt persiljan som inte behöver vara så finhackad. Smaka av smeten innan du rör ner lök ochpersilja hacket så att du har fått den styrka du vill ha på kryddningen
Vispatills moset känns fluffigtoch krydda med salt, peppar, persiljaochvitlök. Tycker dom blir mycket finare när man försteker dom i ugnen och sen en lite stund i stekpannan när dom ska ätas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.