Nu kan du få njuta av godis som är LCHF och äta med gott samvete. Jag vill kunna njuta av godis med gott samvete och det tror jag alla härinne vill göra
Kan med fördel förvaras i frysen. Klä en form (jag använde en bakform 9 x 27 cm) med bakplåtspapper och tryck ut degen i botten. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen
Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Dessutom känns det bra med godis som man vet vad som är i dom. med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
Häll nu ner riset, i omgångar, rör om så att all ris är täckt med kola-blandningen. Låt sen stelna i rumstemperatur i några timmar innan du skär upp godiset
Så idag var det dags att göra en sats till med dessa godbitar. Klicka upp små bitar med hjälp av två teskedar på ett bakplåtspapper eller i små pappersformar
Idén fick jag hos min vän Agnes som brukar göra länklistor med sina favoriter där jag flera gånger hittat både nya bloggar samt mysiga och inspirerade inlägg som jag missat
Detta recept och inlägg har jag skapat tillsammans med Dr. Jag har förstås massor utav tips och massor utav idéer på hälsosamt godis, och nu vill jag dela med mig utav just ett sådant
Det är gott med det krispiga, mörka chokladen till den mjuka, söta kakan. Forma smeten med händerna till en rektangel på ett smörpapper (ca 30×23 cm. 5 dl dadlar (gärna medjooldadlar som du hittar i fruktdisken)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.