Ja, dåvar kvällens dippsåser klara. Ikväll ska vi ha goa vänner över på middag och alltid när jag ska bjuda på mat så brukar jag under dagen gå lite och småfixa med maten så att jag inte behöver stå med allt sedan på samma gång
Inte det roligaste direkt, men vi jobbade tillsammans hela familjen och då blir det roligare, tillsammans med musik som poppade i radion och en gin/tonic
hemmagjord kebab,. hemmagjord kebab,. hemmagjord kebab,. hemmagjord kebab,. Grädda i 200 grader varm ugn i ca 10 min. 0,5 tsk svartpeppar. Grädda i 200 grader varm ugn i ca 10 min. 0,5 tsk svartpeppar. 200 grader varm ugn i ca. 0,5 tsk svartpeppar. 0,5 tsk svartpeppar
(detta varierar från ugn till ugn, så håll ett öga på dina macarons efter 5 min. Grädda kakorna i nedre delen av ugnen cirka 12 minuter, de skall vara lite mjuka i mitten
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Vi äter ju ganska mycket kyckling och det gäller att variera. Inte så svårt egentligen då det finns så mycket gott att trolla fram, som det här – kycklinggyros
Till dessert fick det bli en pannacotta gjord på kokosgrädde. Pannacotta gjord på kokosgädde. En regnig dag på semestern så ägnade jag större delen av dagen till att göra sushi
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. 1 dl hackade svarta oliver. 1 dl hackade svarta oliver
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.