Hemma gjord Kebab/Kebab/Kebabbåt
ericasmeny.blogg.se -
ericasmeny.blogg.se -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 23 februari 2017
  • 4-500 g färs
  • kebabkrydda
  • salt
  • 1 ägg
  • 200 grader varm ugn i ca
  • 10 min När färsplattan kallnat , klipp el skär i bitar
  • 2 port
  • 2 smördegsplattor grovt riven västerbottensost
  • kebabkött
  • majs
  • uppvispat ägg
  • sallad
  • tomat
  • majs
  • röd lök
  • gurka
  • peperoni
  • 200 grader i ca
  • 15-20 min Servera med grönsaker och såser
  • Röd kebabsås
  • 500 g krossade tomater
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 msk tomatpure
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1/2 dl vatten
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 1 nypa socker
  • chilipeppar
  • 3 creme fraiche
  • 1/2 dl Fanta
  • 1 tsk tomatpure
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 krm cayennepeppar
  • salt & peppar
  • Rör ihop allt och 'låt stå till sig' någon timme i kylen.
  • Vispas upp strax innan servering till lite rinnigare konsistens.
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3 msk olivolja
  • 1/2 msk aromat
  • 1/2-1 msk citronpeppar
  • 500 g krossade tomater
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 msk tomatpure
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1/2 dl vatten
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 1 nypa socker
  • chilipeppar
  • 3 creme fraiche
  • 1/2 dl Fanta
  • 1 tsk tomatpure
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 krm cayennepeppar
  • salt & peppar
  • Rör ihop allt och 'låt stå till sig' någon timme i kylen.
  • Vispas upp strax innan servering till lite rinnigare konsistens.
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3 msk olivolja
  • 1/2 msk aromat
  • 1/2-1 msk citronpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.