Här bjuds det idag på en smaskig och mustig köttfärsrätt där allt serveras i en och samma form, om den passar som middag en hjärtedag som denna låter vi var och en bestämma själv
Du behöver. 750 g. potatis. 2 ägg. 180 g. vetemjöl (3 dl). 4 dl. mjölk. 2-3 tsk salt. 250 g. bacon (2 pkt). 25 g. smör (lite av smöret smörjer du formen med)
Efter middagen återkom krafterna något och jag gjorde vår i både köksfönstret och i matrumsfönstret. Baconlindad köttfärslimpa, fylld med svamp, vitlök och persilja
Det var faktiskt länge sig vi gjordehemmagjord så kallad ”skräpmat” så nu fick det bli en riktigt god kebabtallrik med pommes, goda såser och tillbehör
Igår gjorde jag en kebabgryta som vi åt i pitabröd med orientdressing, grönsaker och riven ost. Det blev väldigt najs och fick tummen upp av hela KRÄSNA familjen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.