"Köttfärs är den absolut bästa råvaran i det svenska köket. Forma färssmeten till pannbiffar, från fyra till åtta eller fler - helt beroende på hur stora du vill ha dem
Riktig svenskhusmanskost det är kålpudding det. =)Vi äter inte så mycket svenskhusmanskost i det här hemmet, antagligen för att jag lagar det i mängder på jobbet
Passa nu på att göra - Karamelliserad lök. Och direkt till - Skysåsen. 1-2 msk baskrydda. Blanda mjölk med ströbröd och låt svälla 5-10 minuter. När det slutar fräsa, minska värmen 2-3 snäpp (av 6). Låt gå på väldigt låg effekt 15-20 min. Sjud i ca 5 min - smaka av med salt och peppar. 1-2 msk
Their long, harsh winters have made the Swedes some of the best preservers in the world, and that comes through in their hero ingredient and dishes, from the delicate flavours of gravadlax, to their mind-blowing array of pickles and their delicious smoked meats
-. -. -. N. y. k. a. t. e. g. o. r. i. b. l. n. d. å. j. f. s. c. h. v. u. m. R. p. ä. ö. 4. D. ,. P. 1. 0. 5. 2. S. L. V. G. B. 3. F. H. M. T. (. ). J. k g. s t. d l
Efter det så lägger du i en klick philadelpiaost- naturell eller med t. Ställ kastrullen på plattan igen och värm om det behövs 1-2min och rör om hela tiden
Ikväll blev det bland annat dessa små svenska tapas och de var så goda. Fredag, oh happy day. Förutom att jag är trött som få just nu så har dagen varit toppen
Häll blandningen över biffarna och låt sjuda ca 10-15 min. Detta var riktigt gott. Brukar göra pannbiff med lök men idag blev det med en krämig och smakrik tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.