Ramen en japansk nudelsoppa med kinesiskt ursprung. Det finns en mängd olika varianter i Japan beroende på geografiskt läge, men merparten delas in baserat på två kategorier, själva buljongen samt typen av nudlar som används
Jag har helt och hållet fastnat för serien David Chang. The mind of a Chef på Netflix. David Cheng har rötter i Japan och man får följa med honom runt i på olika restauranger - både i Japan och USA - och dessutom får man en inblick i hur han och hans kollegor tänker kring mat
Det finns flera olika sorters ramen och det här ligger nog närmast en shoyuramen eller kanske en misoramen, jag har använt både sojasås och miso till buljongen
Sådär ja. Då hittade jag lite styrka att logga in och skriva ett par rader. De senaste två veckorna har jag roat mig med influensan feberyrat och hört änglars vingslag
0SHARESFacebookPinterestTwitter. Around exactly the same time every year when the sun sets later and the weather is getting dryer and warmer, I start to think that spring has finally come
Bland det nyttigaste och samtidigt enklaste du kan laga och njuta till vardags. En kastrull full av grönsaker och mättande protein med näringsrik buljong och inflamationsdämpande kryddor
Förhoppningsvis är det här något som inte kommer störa er som är svensktalande alls så värst mycket (vi är ju trots allt så gott som native in english here in sweden) och i övrigt kommer innebära att det helt enkelt är fler som hittar hit
Jag fick 8 stycken bars, vill du göra fler så dubbla satsen. Ibland är snabb energi det man behöver, som till exempel på eftermiddagen när det bara är en liiten stund kvar på jobbet
Nu börjar vi komma in i någon sorts vardagslunk och de flesta aktiviteterna är igång. Barnen har tilldelats en varsin matdag och första veckan gick det jättebra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.