Ett jättegott tillbehör till både kött och fisk. 4 portioner. 250 g rimmat sidfläsk, tärna i 1 cm bitar 250 g champinjoner, kvartade 250 g gula steklökar, skalas 1 msk smör 2½ dl portvin 1½ msk o fond 2 lagerblad ½ tsk svartpeppar Stek fläsk,. 4 portioner
Jag använde två sorters tortellini, en med spenat och en med ost/skinka. Barillas små påsar med torkad tortellini med olika sorters fyllning är en riktigt bra produkt, speciellt till tortellinigratäng
Servera fläsket medlökröran, blomkålsbiffarna och lite lingon. Att göra bullarna med blomkålsmos gick riktigt bra och smeten blev förvånansvärt lätthanterlig i stekpannan
Saftig kyckling med svamp ochlök under osttäcke kan nog inte bli fel. Krydda med salt och peppar. Servera den som den är med lite grönsaker eller tillsammans med pressad potatis om man så önskar
Spola av med kallvatten och dela dem sedan mittitu och plocka isär löken. Koka upp grädden med mjölken och kalvfonden och låt småputtra tills såsen tjocknar, smaka av med salt och vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.