Välj tjocka fläskkotletter så att de inteblir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigti ugnen medlite fettrand kvar tillsammansmed svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphiavisadesigbli en riktigt lyckad rätt
Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,
Servera med t. Sådana här vardagsrecept gillar jag som småbarnsförälder. Köttet bli mört och gott då det får gotta insigi den goda såsen på en hyffsat låg temperatur i ugnen
Servera medpotatis eller ris och en sallad. Krydda med kryddorna. Detta måste ni bara göra. Saftiga kotletter blev det tillmiddagidag och då menar jag riktigtsaftigt
Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammansmedTailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sistatiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.