Ta så mycket du vill ha till mängden sås. Pensla kotletterna på båda sidormedmangochutney, gärna Bengal Spice som är lite starkare och inte har stora bitar som den vanligachutneyn
Ta så mycket du vill ha till mängden sås. Pensla kotletterna på båda sidormedmangochutney, gärna Bengal Spice som är lite starkare och inte har stora bitar som den vanligachutneyn
Låt alltsammans puttra ihop på svag värme och under lock till en krämig gryta. Så det får helt enkelt bli ett litetbonusinlägg fastän det inte är "dags än" enligtmin alldeles egna kalender, där jag numera uppdaterar med recept ungefär var tredje dag
Häll såsen över fläskkotletterna och servera med nykokt potatis eller pasta. Snart tillbakatill vardagen och då är det bra att ha några goda vardagsrätter ibakfickan
Fläskfilémedmangochutneysås har jag gjort flera gånger men medkyckling var första gången igår. Till våra barn som inte anser att såsmed smak typ är god la jag över några av de frästa kycklingbitarnai en egen ugnsform, hällde på en blandning av grädde, salt, peppar och lite ketchup
Uppskattad sås att ha tillgrillat kött eller som komplement isåstillsammansmed matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
Tillsättsåsen och låt allt bubbla ihop en kort stund. Stek nu tofun i generöst med olja. Blanda ihopapelsinskal, saft, mangochutney, olivolja, soja, riveningefära, pressad vitlök och finhackadchilii en skål
Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tillssåsen kokat ihop något. Skär kycklingenimindrebitar och stek tillsammansmed lök och vitlöki fettet från baconet
Att göra egen mangochutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangonibitar, strimlaingefärani tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.