4 melerade
fläskkotletter Mango chutney, Bengal Spice Salt Grillkrydda 1 gul lök, klyftas i 8 delar Ca 6-7 dl vatten 3-4 dl grädde 2 msk mjöl utröres i vatten Kalvfond 2 msk mango chutney Salt Grillkrydda
Vi får se hur ofta jag hinner/orkarmed att uppdatera bloggen denna vecka. Nu har nationella proven dragitigångnämligen så fokus kommer att ligga på rättning och bedömning av dessa
Så här gör du Börja medrödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Tillsätt svålen från sidfläsket som ger smak till såsen men lyfts ur innanservering
IngredienserPortioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1/2 kruka persilja ca 550 g strimlad färsk skinka 2 msk olja 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 köttbuljongtärning eller oxfond (1 köttbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk oxfond) 2 tsk grönpeppar i lag 2 1/2 dl vatten 1 tsk maizena majsstärkelse salt och peppar 1 msk dijonsenap Lägg tilliinköpslistan
Använd en stor stekpanna med höga kanter och lägg i en rejäl klickmed smör. Fläskkottletter är lättlagat och god vardagsmat som jag har lärt mig på senare tid att uppskatta
Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammansmedTailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sistatiden
Att göra egen mangochutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangonibitar, strimlaingefärani tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.