Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott tillmiddag. Efter litefunderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Bryn dem hastigti smör. Blanda ihop crème fraiche, grädde, chilisås, worchestersås, soja och vitlök. Slå blandningen över löken, rör om och låt puttra några minuter
Dubbelmarineradfläskfilé . Efter lite beerpong så var det dags att slå sig ner för att äta lite, det var väldigt trångt men jag tror att alla lyckades med att äta från sin egna tallrik
Bryn fläskfilén hel i stekpanna, salta och peppra. Tillsätt crème fraiche och koka ihop. Skär ett längsgående snittmittifilén och lägg den nu avsvalnade filén på den utrullade smördegen
I dag var det en sådan där dag då det fanns lite mer tid än vanligt över vilket brukar resultera i att det händer lite mer saker än vanligt runt omkring här hemma
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Så - sistablogginläggeti MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middagi form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad imikron) och en pepparsås
Det här receptet blev jag rekommenderad att laga, och det blev jag så klart nyfiken på. Jag gillar ju gratänger och grytor som är lätta att laga och gärna med litestingi såsen
Nu är det helg igen och idag har vivarit på invigningen av grillmässani Kungsträdgården som vi var inbjudnatill och det var roligt även fast det ösregnade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.