fisktortillia med vitkål och korianderyoghurt
mat.såklart. Lina Abrahamsson
mat.såklart. Lina Abrahamsson
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fisktortillia med vitlål och korianderyoghurt
  • 4 portioner
  • 4 st tortilliabröd, fullkorn
  • 800 g torskfilé
  • 1 dl mandelmjöl (anv grahamsmjöl)
  • salt, peppar
  • 3 msk olivolja
  • 500 g vitkål
  • 1/2 rödlök 1/2 msk rödvinsvinäger
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Korianderyoghurt
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk hackad färsk koriander
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.