Idag bjuder jag på en riktigt saffransgul fiskgryta. Smaka av med salt och peppar. Dragon är en favorit och saffran hade jag kvar ett par kuvert av sedan i julas
Vänd ner hackad färsk dragonoch smaksätt med vinägern. Så idag blir det en kycklinggryta med smak av grov skånsk senap, det enda jag behövde köpa var färsk dragon
Blanda ingredienserna för hand eller i matberedare med kniven monterad. Platta till bollarna något med stekspadens kant i ett litet rutmönster, så ligger de plant i stekpannan
Vänd ner hackad färsk dragonoch smaksätt med vinägern. Smaka av medsenap, salt och peppar. Bryn kycklingen i hälften av oljan, tillsätt vitlöken och fräs den med kycklingen
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Blanda äggulor, vinäger, senapoch basilikablad i en blender eller matberedare. Lägg hälften av basilikacrèmen i en skål att servera till grytan Saffransdoftande fiskgryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.