Riv ner vitlöksklyftorna i crème fraichen och blanda i senap, salt, ost och persilja. Bred ut blandningen över fisken och grädda i ugnen i cirka 20 minuter
4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Idag bjuder jag på en riktigt saffransgul fiskgryta. Smaka av med salt och peppar. Dragon är en favorit och saffran hade jag kvar ett par kuvert av sedan i julas
Skumma av det med en sked. Skölj sparrisenoch skär av densega delen. Skölj och rensa salladslöken. Lägg äggulorna, citronsaften och skalet i enmetallskål och vispa i vattenbad tills det skummar (låt inte blandningen bli alltför varm)
Blanda ner tinad eller färsk spenat och låt den fräsa nån minut, krydda med salt och chili. Hetta upp oljan och stek aubergine, paprika och tomat ett par minuter så de får lite färg
byt ut soppan mot mjölkfritt havre-, ris- eller sojaalternativ mixad medsparrisoch örtsalt. Se noga ingrediensförteckningen på soppan och byt ev ut den mot crème fraiche mixad medsparrisoch örtsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.