Dela på kycklingfiléerna, vispa upp ägget, salta & peppra och riv parmesanosten grovt. Skala paprikan och mixa sedan i mixer till en slät sås medvitlökenoch Bong Touch of Taste Kycklingfond
Hacka nötterna grovtoch strö dem över grytan innan servering. En liten slatt vitt vin från musselkoket och ett paket ädelost från i julas fick smaksätta den planerade kycklinggrytan
Blanda grädde, kycklingfond, creme fraiche, dijonsenap, kinesisk soja, salt ochdragon i en bunke. Skiva champinjonerna, hacka löken och skär kycklingen i lagom stora grytbitar
Grovstycka kycklingen. Smaka av med senap, salt och peppar. Så idag fick det bli en kycklinggryta det går fort att göra och så sköter den sig själv… när man har blandat ingredienserna givetvis
Bryn kyckling i olja tillsammans medvitlöken, salta och peppra. Rätten kändes inte så mycket för världen först men sen hade jag i persiljan ochvitvinsvinägeroch då hände det grejer, en härlig smakkombination
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.