Lägg fiskbitarna och tomatskivorna ovanpå. 1/2 blomkålshuvud. 1/2 dl grovhackad dill. Häll över grädde och gratinera i ugnen tills fisken är genomkokt, ca 20 minuter. 4 portioner 1/2 blomkålshuvud 1 lök. 1/2 dl grovhackad dill
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
/ Anki och Håkan. ) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Vi ville lyxa till det lite med en god förrätt så det blev gratinerad hummer. Gratinerad hummer med vätterbottenost (1 st hummer). 1/2 grön chilli (gillar man hetta kan man ha lite mer). 1/2 grön chilli (gillar man hetta kan man ha lite mer)
Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Gratinerad torskrygg. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.