Värm 4 st tallrikar i ugnen, Sedan lägg en sked sås mitt på varje tallrik och sedan fiskfilén ovanpå och toppa med lite gräslök, lägg på duchessepotatisen och eventuellt en klick löjrom
Koka potatisen i en kastrull välsaltat vatten Värm ugnen till 200 grader, smöra en ugnsfast form, lägg i fisken med skinnsidan nedåt, salta och lägg en tunn skiva smör på varje bit. Låt gå i ugnen ca 15 min tills kärnan i fisken når 52 grader
Fisk och Skaldjur. 8 Juni 2016. Lchf Grillad Laxsida. Nu är det sommar, sol, bad och grilltider. Grillade två laxsidor på grillen, täckta med en massa dill och chiliflakes
Grilla laxen med indirekt värme tills fisken är klar igenom. Det tar ca 15-20 min, men håll koll för tiden är väldigt varierande beroende på fiskens tjocklek och värmen i grillen
Färsk fisk måste väl klassas som snabbmat ändå. Krydda med lite salt, citronpeppar och lägg lite smörklickar ovanpå, under tillagningen brukar jag ösa fisken några gånger
Såg till att paneringen fastnade på fisken. Husmanskost Top 10. Stekt Sill med Löksås och Nypotatis. Man kan köpa urvattnade sillfiléer som inte varit frysta