Lägg allt i en skål och mixa med stavmixern till det är lite halv grovt blandat. Varje gång jag ser remouladsås så tänker jag på första gången jag gjorde det
Servera medremouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill. Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål
Servera medremouladsås, kokt potatis och broccoli, skivad citron, dill och persilja. Börja med såsen. Blanda minifraiche med majonnäs, bostongurka, kapris och gräslök i en skål
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
12 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 1Receptet gäller för 10 port 1¼ kg benfri högrev 2 gula lökar 1 liter vatten 2 tärningar köttbuljong ½ tsk svartpeppar 4 msk tomatpuré 2 msk soja 2 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® lätt crème fraicheGör så här Skär köttet i bitar
Tänkte att jag skulle föröka med ett inlägg varje dag för varje måltid men vi får väl se. Fördela även salamin och spenaten över alla bröd och krydda eventuellt med vitlökspeppar eller pizzakrydda för mer smak
Tryck ut degen i en pajform med hjälp av välmjölade händer. Lättbakad bärpaj. Jag har tappat räkningen på hur många såna här pajer jag har bakat den senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.